Alle knuffels worden door mij behandeld in Altweerterheide, een dorpje net onder Weert in Limburg.
Ik werk alleen op afspraak. Als je me een mailtje of appje stuurt met een duidelijke foto van het te repareren deel van de knuffel neem ik op korte termijn contact met je op. Als je in het weekend contact met me opneemt kan je op maandag een reactie tegemoet zien. 
De knuffel kan gebracht en gehaald worden in Altweerterheide. Opsturen is natuurlijk ook mogelijk.
Ik heb geen aparte praktijkruimte, als je een knuffel brengt/ophaalt zal de overdracht bij de voordeur plaatsvinden.
Contactgegevens: tel. 06-83 17 08 01 / e-mail: creatrea@intanker.nl
Vanaf 4-1-2022 heb ik een nieuw telefoonnummer: 06-83170801. Mocht je contact met mij hebben gezocht via mijn 'oude' mobiele nummer, zet ik die informatie zelf over naar mijn nieuwe nummer. Er gaat beslist geen informatie verloren!
---
Mijn agenda is inmiddels vol gestroomd met knuffelreparaties. Dit jaar (2022) zit al helemaal vol, maar ik ben begonnen met de planning van 2023.​​​​​​​
Sinds ik de opnamestop heb opgeheven en ben begonnen met het inplannen van knuffelreparaties in 2023 wordt ik overspoeld met aanvragen. Door de veelheid aan reparatieverzoeken lukt het mij niet om alle aanvragen dezelfde dag nog te verwerken/beantwoorden. Maar... je kunt erop vertrouwen dat ik elke aanvraag serieus en op zo kort mogelijke termijn bekijk en wat van me laat weten.
Mocht je mijn hulp nodig hebben omdat een naadje los zit of een knuffel een ander zeer klein mankement heeft, kan je altijd even overleggen of ik hier tussendoor tijd voor heb.
Back to Top