Wie is Knuffeldokter crea Trea eigenlijk?
Na een fijne jeugd met veel groen en ruimte om me heen in Biddinghuizen (Flevoland) heb ik de bibliotheekopleiding in Deventer doorlopen. Het werk in de Openbare Bibliotheek lag mij erg goed, maar na ruim 10 jaar als bibliothecaresse te hebben gewerkt was ik toe aan iets nieuws. Ik ben toen als secretaresse aan de slag gegaan en heb dit werk ook vele jaren met plezier gedaan en heb voor veel verschillende bedrijven gewerkt.
Na jaren in Noord-Holland te hebben gewoond kwam ik via mijn Zuid-Limburgse man Rim uiteindelijk in Limburg terecht. Hier voel ik me thuis, ben ik met Rim getrouwd en hebben we onze dochter Femke gekregen.
Ik houd van tuinieren, zingen, wandelen en fietsen en ben altijd creatief met mijn handen bezig. Ik knutsel geregeld (kleien, schilderen, kaarten maken, e.d.), schrijf graag en ben handig met naald en draad. Dat creatieve heb ik al van jongs af aan van mijn moeder (Aafke in ’t Anker-Rademaker) en mijn oma (Trijn Rademaker-Meinardi) afgekeken en geleerd. Daar ben ik hen beiden nog altijd dankbaar voor!
Maar… hoe giet je al die creativiteit in iets tastbaars? Waar leiden al die bruisende ideeën in mijn hoofd naartoe? Daar ben ik lang naar op zoek geweest en ik denk met het concept Knuffeldokter crea Trea een passende uitlaatklep te hebben gevonden. Ik hoop veel mensen te mogen helpen met het verfraaien van hun pluchen knuffel en hiermee veel mensen blij te kunnen maken.
Warme groetjes, Trea Beckers-in 't Anker
Back to Top